Over Eduard

Eduard012klein_grijsIk ben Eduard van Brakel en dit is mijn blog. Ik hou van het schrijven, van het waarnemen, van het geven van mijn mening, of gewoon van het tikken van verhalen. Soms gaan ze ergens over. Soms niet. Ik schrijf over veel onderwerpen, en wie weet maak ik wel weer een boek van mijn blogs. Zoals ik eerder deed, met mijn verzameling blogs die ik schreef voor de Wereld van Ikki. Dat is uitgemond in het boek ‘Betere keuzes, beter leven‘.

Ik ben ook actief als spreker over contentmarketing en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie: stuur me een mailtje!

In het dagelijks leven ben ik vader van Duncan, partner van Samatha en werk ik (mijn linkedin-profiel) als Content Markteer bij Informa. Ik hou van lezen, schrijven, gitaarspelen, sporten.

Alles wat ik hier schrijf, schrijf ik op persoonlijke titel. Ik weet dat werk en prive door elkaar lopen in mijn online leven.  Maar niets van wat ik schrijf vertolkt de mening van mijn werkgever. Alles is mijn mening, of mijn visie. In sommige berichten schijnt mijn groene hart door. Ik deed de officiersopleiding aan de KMA, maar maakte de keuze om daar te stoppen. Desondanks voel ik me erg betrokken bij Defensie en blog ik graag over de Krijgsmacht en het bijbehorende leiderschap.

Naast mijn werk, ben ik een enthousiast en betrokken ambassadeur van de Stichting Positieve Sportbeleving. Sommige sportverhalen hebben daarom ook een duidelijke link met deze Stichting.

Ik wens u allen veel leesplezier!

Met mij in contact komen kan het best via de mail: eduardvanbrakel@gmail.com.

Mijn Portfolio:

Advertisements
Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s