Vrijheid van meningsuiting

Posted: March 17, 2015 in Overig, politiek
Tags: ,

15722ecVrijheid van meningsuiting is niet een steen door een raam gooien van een kandidaat of aanhanger van een politiek partij. Vrijheid van meningsuiting is niet het in elkaar slaan van een vrouw die een sigaret staat te roken. Vrijheid van meningsuiting is niet het bekladden van geloofshuizen. Vrijheid van meningsuiting is niet het vermoorden van cartoonisten. Vrijheid van meningsuiting is niet het oproepen tot geweld.

Vrijheid van meningsuiting is niet het toejuichen van geweld en vandalisme gepleegd tegen een groep waarmee je het oneens bent. Vrijheid van meningsuiting is niet het stenen gooien naar huizen met een Charlie Hebdo poster of een PVV-poster.. Vrijheid van meningsuiting is niet een andere verrot schelden of mishandelen omdat die ander een ander geloof of andere overtuiging heeft. Vrijheid van meningsuiting is niet een ander als minderwaardig behandelen. Vrijheid van meningsuiting is niet met geweld en intimidatie jouw denkbeelden opleggen aan een ander.

Amen.

Advertisements
Comments
  1. stoeptegel says:

    vrijheid van meningsuiting is niet het ophangen van een Ch**ly Heb** poster voor je raam om anderen mee te confrontere, intimideren danwel aan te stoken tot geweldpleging!

    Gelijke monniken, gelijke kappen.

    Dus een steen door de raam is niet (geheel) onterecht in dit geval. Deal with it.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s