MTC MasterCoach

Posted: March 26, 2014 in groei, Overig
Tags: , , ,

Wil je als coach gaan samenwerken met het Mental Training Center en je hebt al een opleiding tot coach gevolgd en je werkt al als coach? Dan bieden wij de opleiding tot MasterCoach MTC. Deze opleiding biedt enerzijds een verdieping als Mental Coach en anderzijds maakt je onze filosofie eigen en weet je deze toe te passen. Ook als je onze opleiding tot Mental Coach heeft gevolgd, dan is deze opleiding tot MasterCoach MTC een must om voor het MTC coachopdrachten uit te voeren. Na de opleiding MTC MasterCoach ben je tevens voor drie jaar lid van het MTC MasterCoachNetwerk.

 

Leerdoelen

Verdieping, kwaliteit en het verhogen van het niveau van coaching staat staat centraal in de opleiding MasterCoach MTC. Daarbij gaat het om de volgende accenten: Verdieping coachtechnieken, positive mental frames, Coachen vanuit positieve psychologie en het omgaan met complexe coachsituaties.

Doelgroep

De opleiding MasterCoach MTC is bedoeld voor zelfstandig coaches die zich willen verbinden met het Mental Training Center of voor deelnemers van de opleiding tot Mental Coach die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond.

Aantal deelnemers

Om het leereffect van de deelnemers zo groot mogelijk te maken bestaat de groep uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Lesdagen

De opleiding bestaat uit drie blokken van 5 dagdelen aaneengesloten. In principe zijn deze blokken op donderdag en vrijdag.

Kosten opleiding

€ 1.495,- exclusief BTW per persoon en exclusief arrangementskosten.

De verblijfs- en arrangementskosten bedragen € 570,- exclusief BTW.

Gespreide betaling van de opleidingskosten is mogelijk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s