Azijnpissers

Posted: March 8, 2014 in Sport
Tags: , , ,

Louis-van-GaalHet WK komt er aan. Nog iets minder dan 100 dagen en ons oranje trapt af tegen Spanje. Een herhaling van de WK-finale van 4 jaar geleden. Ik ben benieuwd wat het wordt. Afgelopen week in een oefenpartij verloren van Frankrijk. En als ik de kenners mag geloven, is Nederland nu ongeveer afgeschreven.

Ik weet het niet.

Van Gaal is naast een hork van een man ten aanzien van media, ook een bekwaam trainer en coach. Veel spelers lopen met hem weg. Veel mensen lopen het liefst van hem weg. Zelf loopt hij het liefst weg van journalisten.

Van Gaal heeft ontegenzeggelijk veel verstand van voetbal, en heeft genoeg ervaring om niet wakker te liggen van een slecht resultaat in een oefenpot tegen Frankrijk. In plaats van zijn team af te schrijven, bedenkt hij waarschijnlijk manieren waarop hij oranje wel goed en effectief kan laten voetballen. Hij spelers het best kan laten renderen. En daarbij kiest hij voor jonge spelers die hij goed kan kneden, en voor enkele oudere spelers die zijn visie aanhangen.

En wellicht lopen we nog een paar keer tegen een zeperd op. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Van Gaal zijn team perfect op de rit krijgt. Want daarom is hij een bondscoach die resultaten heeft geboekt, en geen azijnpisser in een praatprogramma.

foto: Topnews

Advertisements
Comments
  1. Paulus says:

    Haha gewoon even geschreven voor het WK. Boem! Achteraf gewoon ff heel erg gelijk krijgen, mooi man. Interessante blog trouwens, keep it up

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s